Welkom

“Le véritable voyage de découverte ne consiste pas à chercher de nouveaux paysages, mais à avoir de nouveaux yeux. ”

Marcel Proust

Als psycholoog en filosoof begeleid ik je in je zoektocht naar antwoorden op psychische, emotionele of  levensvragen. In open en vertrouwelijke gesprekken kan het gaan over gevoelens van angst, pijn of neerslachtigheid maar ook over vragen of conflicten over jezelf, je omgeving of je leven.

In een psychotherapeutische relatie gaan we binnen het kader van een reeks gesprekken samen onderzoeken wat er aan de grondslag ligt van je klacht of vraag. Dit doen we door te praten, een eenvoudig maar uiterst krachtig proces. Het laat ons toe om vanuit nieuwe perspectieven naar jezelf, patronen en relaties te kijken en daardoor meer vrijheid te ervaren in het maken van keuzes en het verwezenlijken van verlangens.

Je kan spreken in een veilige en milde omgeving, in alle privacy en zonder oordeel. Na een of meerdere verkennende gesprekken, waar jouw vragen en verwachtingen worden besproken, beslissen we of een therapie wordt opgestart. Dan spreken we in onderling overleg een vast patroon van gesprekken af, naargelang de aard van de hulpvraag.